Wonderful me

Christine Rijnhout

 

Zoekt u een specialist in visuele communicatie?

Ik, Christine Rijnhout, ben de veelzijdige, creatieve en pragmatische professional voor uw project of opdracht.

Energiek zorg ik voor resultaten die er toe doen. Door goed te luisteren, nieuwsgierig te zijn en vragen te blijven stellen kom ik er achter wat uw wensen en behoeftes zijn en krijg ik een goed idee van het DNA van uw organisatie of uw persoonlijkheid. Deze vertaal ik naar schetsen, plannen van aanpak en binnen de briefing en out of the box voorstellen. Of het nu gaat om de styling en productie van een fotoshoot, het ontwerp van een interieur of de visual merchandising voor een merk, vanuit mijn ervaring met visuele communicatie zorg ik altijd voor de best passende uitvoering.

Als Visual Merchandise Manager heb ik bij o.a. BeOne en Lifestyle gezorgd voor het aansturen van het VM team, het maken van de blauwdrukken voor de winkels, inrichten van showrooms en het ontwerpen van nieuwe en herinrichten van bestaande winkels.

“De veelzijdigheid van VM waarbij ik verantwoordelijk ben voor het hele proces vanaf idee tot uitwerking en van planning tot budget is mij op het lijf geschreven. In het managen van strakke deadlines om te komen tot effectieve resultaten, zodat het bijdraagt aan het commerciële succes van een winkel, beurs of merk vind ik elke keer weer de uitdaging”

Als styliste heb ik al 15 jaar over de wereld gereisd om met bekende fotografen beelden te creëren voor zowel commerciële als redactionele opdrachtgevers in fashion, interior en food.

“Nieuwe dingen bedenken en maken geeft me energie! Het vertalen van de beelden in mijn hoofd naar pixels voor foto, commercials of film is een heerlijke activiteit die ik met volle overgave doe!”

Vanuit mijn persoonlijke woonwinkel Zus&Zo in Bloemendaal en Haarlem heb ik mijn handtekening achtergelaten in vele interieurontwerpen, zowel van bedrijven als van particulieren.

“Door veel te praten met opdrachtgevers krijg ik in kaart wat mensen willen, waar ze zich prettig bij voelen en welke sfeer voor hun belangrijk is. Dat vertalen naar een persoonlijk, werkbaar en leefbaar interieur is waar mijn kracht en passie ligt! Want een mooie ruimte alleen betekent niets als de ziel van de gebruikers er niet in zit.”