Wonderful clients

VKVGroep merken

SPECTACULAIRE METAMORFOSE VOOR VKV GROEP ROTTERDAM

De VKV Groep is een dynamisch dealerbedrijf met 15 vestigingen in Nederland. De vestiging Rotterdam Alexander is de eerste locatie waar alle merken van de Renault/Nissan Alliantie onder 1 dak vertegenwoordigd zijn: Renault, Dacia, Nissan en het luxemerk Infinity.
Ik kreeg de opdracht om een grote open ruimte van 3.000 m2 in een spectaculaire showroom met kantoren te veranderen, waarin zowel klanten als medewerkers zich prettig en geïnspireerd voelen. De briefing was duidelijk: maak een ontwerp dat past bij het bedrijfs DNA van de VKV groep.

VKV_artistimpression01_700px
Een 3D presentatie gaf de klant een indruk van hoe het ging worden

VKV_artistimpression02_700px
Een artist impression van de showroom was onderdeel van het proces

VKVoffice03_169px VKVoffice02_169px VKVoffice01_300px
Flexwerkplekken voor klanten Visuals zorgen voor
geluidwering en aankleding
Flexibele vergaderruimte

 

 

YEST

YEST FASHION (BUUR RETAIL/WHOLESALE)

Yest damesmode is betaalbare kwaliteitskleding voor de modebewuste vrouw. Het kledingmerk wordt verkocht in meer dan 300 winkels in Europa, waaronder 12 eigen shops in Nederland, websites voor Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en een groeiend aantal verkooppunten in Noord-Amerika.
Ik kreeg opdracht om de styling en productie van de brand shoot najaar 2014 te organiseren. Locatiescouting, fotograaf- en modelselectie, kledingkeuze en planning binnen budget waren onderdeel van de briefing. Het resultaat is een serie foto’s die gebruikt wordt als visual in de winkels, op de website en in het foldermateriaal. Tevens heb ik de backstage film gecoördineerd die werd gemaakt tijdens de shoot. Deze is terug te zien op de website van Yest, in alle wholesale showrooms en shops.

 

EEN PERSOONLIJKE OPDRACHT

Ontwerp een plan om van een klein, somber rijtjeshuis een moderne, lichte en persoonlijke leefomgeving te maken! Naast het ontwerp is House of Wonders in het gehele traject (ruim 2 maanden) verantwoordelijk geweest voor de complete bouwbegeleiding en budgetbewaking.

In het ontwerp heeft House of Wonders rekening gehouden met de wensen van de eigenaresse (licht, ruimte en een speelplek voor haar dochter). Door het spelen met de beperkte ruimte en het maken van creatieve en goed doordachte oplossingen is het een fris, royaal en heel persoonlijk huis geworden.

 Voor…

foto 2  foto 1  psnlk1 psnlk3  foto 3  psnlk2

 Na…

foto 5 foto 10 foto 13 foto 14

logo Nextime

NEXT TIME / ALMA KLOKKEN


Alma Klokken heeft House of Wonders begin dit jaar ingeschakeld voor het geven van trend- en stijladvies. Door het maken van goed uitgewerkte moods en sfeerpresentaties weten de ontwerpers precies welke belangrijke trends er spelen in 2015!
Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen.

“Just give us (Nex) time!”

 

logolifestyle

LIFESTYLE HOME COLLECTION 

De opdracht was duidelijk; zorg dat de catalogus een nieuwe eigentijdse uitstraling krijgt, passend bij de doelgroep van Lifestyle. Pactshots en sfeerfotografie worden op 1 locatie opgenomen. Het vinden van een goede sfeerlocatie waar we met een team van ruim 15 personen, 2 grote trailers, 72 pallets met deco en furniture een week zouden verblijven was een klus op zich. Een zorgvuldig en uitgewerkt draaiboek helpen dit soort dagen het overzicht te houden! “Het zijn dit soort grote organisatie/produktieklussen die mijn hart sneller laten kloppen. Zorgen dat alles soepel en volgens planning verloopt, alle creatieve  neuzen dezelfde kant op staan en met hard werken uiteindelijk een prachtig eind resultaat te boeken is een ultieme kick!”